DOLAR 32,4756 -0.21%
EURO 34,9960 0.37%
ALTIN 2.439,010,67
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İŞİNİZİ SEVEREK YAPARSANIZ, YORULMAZSINIZ

İŞİNİZİ SEVEREK YAPARSANIZ, YORULMAZSINIZ

ABONE OL
27 Haziran 2022 14:56
İŞİNİZİ SEVEREK YAPARSANIZ, YORULMAZSINIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Sınav Koleji’nde Mezuniyet Törenin Düzenlendi

Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Sınav Koleji Kurucu Üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

GÜLİSTAN: YOLUNUZ, BAHTINIZ AÇIK OLSUN

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan törende yaptığı konuşmada , “Bu gençlerimizi hayata hazırlayan başta Okul Müdürü olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Gülistan, “Sevgili Gençler, sizleri bundan sonraki hayatınızda akademik başarılarınızın yanında toplumda saygın bir yer edinmiş iyi insanlar olarak görmek bizleri mutlu edecektir. İleriki hayatınızda işinizi severek yapın. İşinizi severek yaparsanız, çalışırken yorulmazsınız. Sizlere sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu uzun bir hayat diliyorum. Yolunuz da, bahtınız da açık olsun.” dedi. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET VERİLDİ

Daha sonra Kaymakam Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen tarafından dereceye giren öğrencilere plaket ve belgeleri verildi.  

KEPLER HAVAYA FIRLATILDI

Okul kurucu üyeleri ve okul idarecileri tarafından tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından kepler havaya fırlatıldı.

Tören sonunda misafirlere pilav ikramında bulunuldu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.