DOLAR 32,3795 0.18%
EURO 35,0697 -0.02%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN 2270636-0,66%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderun Atlı Spor Kulübü Basına Tanıtıldı

İskenderun Atlı Spor Kulübü Basına Tanıtıldı

ABONE OL
19 Ekim 2021 15:14
İskenderun Atlı Spor Kulübü Basına Tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun’ da Atlı Spor ve Mini Hayvanat Bahçesi ile Hatay’ da en geniş alanda hizmet veren İskenderun Atlı Spor Kulübü Basın ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ile İskenderun Temsilciliği, üyeleri, yanı sıra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli ile üyeleri ve Hatay Bağımsız Gazeteciler Cemiyet Başkanı Neşet Alkan ile üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Yener; “Atlı Spor Kulübü faaliyet alanları binicilik, kahvaltı, dünya mutfağı, mini hayvanat bahçesi olarak hizmet vermekteyiz. Kulübümüz halka açık olup üye olma şartı yoktur bunu özellikle bildirmek istiyorum. Şişme oyun parkı, otoparkı bulunmaktadır. Denize safari, düğün ve sünnet çekimleri, Binicilik okulu amatör BİNİCİLİK ve Profesyonel lisans imkanı ve At Pansiyon Otel hizmeti mevcuttur. Mekanımız alkolsüz olup hafta sonları canlı müzik eşliğinde ailelerin çocuklarıyla rahat ve keyifli vakit geçireceği ortamı kentimize sunmaktan mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan kahvaltıdan sonra basın mensupları ata binip mini hayvanat bahçesini gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.