DOLAR 32,6114 0.37%
EURO 34,8643 0.08%
ALTIN 2.514,751,24
BITCOIN 20188960,27%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İskenderun’da Kitap Okuma Etkinliği

İskenderun’da Kitap Okuma Etkinliği

ABONE OL
2 Ağustos 2022 14:24
İskenderun’da Kitap Okuma Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği tarafından “Benimle Kitap Okur musun” adlı proje gerçekleştirildi.

DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz, İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen kitap okuma etkinliğine katıldı. Etkinliğe İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetimi, Vefa Partisi Genel Başkanı Fatih Şengül ve Mahalle Sakinleri katıldı. İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez, farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkürlerini sundu. Etkinliğe yoğun katılım gösterilirken, proje ile vatandaşların kitap okuma alışkanlığı kazanması amaçlandı.

GÜNDÜZ’DEN ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

DEVA Partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz yaptığı açıklamada; “İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Tarafından  organize edilen; “Kitap okuma” etkinlik davetine, İskenderun Deva Partisi İlçe Başkanlığı olarak icabet ettik. Böyle bir farkındalık oluşturarak çağımızda  en çok ihtiyaç duyduğumuz okuma kültürünün gelişmesine katkı sağlayan Dernek Başkanı Sn.Ali Sönmez ve Yönetim Ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.  Etkinliğe katılan öğrencilere dernek tarafından dondurma ikram edildi.

Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.