DOLAR 32,5533 0%
EURO 34,8755 -0.01%
ALTIN 2.427,62-0,09
BITCOIN 2091334-3,37%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İskenderun’da Nefes Bebeğe Nefes Sergisi Açıldı

İskenderun’da Nefes Bebeğe Nefes Sergisi Açıldı

ABONE OL
11 Aralık 2021 13:00
İskenderun’da Nefes Bebeğe Nefes Sergisi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMA Hastası Nefes bebek için İskenderun Kültür Sarayında resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

45 Sanatçının eserleriyle katıldığı resim sergisinin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı yaptı. Açılışa sanatçılar, İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, Vatan Partisi ilçe başkanı ve yöneticileri, Sarı Zeybekler genel başkanı Nevzat Kurt katıldı.

Nefes bebek için gerçekleşen serginin moderatörlüğünü Ressam Sibel Çakar yaptı. Sergi Kültür Sarayında 07 Aralık -17 Aralık 2021 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek iken, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı açılışta katılan sanatçılara teşekkür etti. SMA Hastası Nefes bebeğin sağlığına kavuşması için ellerinden gelen imkânları kullanacaklarını ifade eden Tosyalı; “SMA Hastası Nefes bebek için bir araya geldik. 45 Değerli sanatçımızın eserleriyle bu sergiye katılıyorlar. Bu sergide sanatçılarımızın katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Herkesin bu resim sergisine katılmaya ve hastamız için katkıda bulunmaya davet ediyorum” dedi.

SMA hastası nefes bebek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ve maddi katkı beklediklerini söyleyen Ressam Sibel Çakar; “Biz birincisini Samandağ ilçede yaptık. 57 sanatçımız katılmıştı. Resimlerini SMA hastası nefes bebek için satışlarını gerçekleştirdik. Yeniden İskenderun ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanımıza ve Deniz Ticaret Odası başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim katkılarımız çorbada tuz ama esas devlet babamıza sesleniyorum ve yardım etmelerini istiyoruz. Yardımcı olacaklarına da inanıyorum. Nefes bebek yerine sanatçıların geleceği konusunda birlikte olmayı çok isterdim ve mutlu olurdum. Madem başladı ve herkesin Nefes bebek için resim alarak katkıda bulunmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.