DOLAR 32,4525 0.12%
EURO 34,4853 -0.04%
ALTIN 2.473,63-0,37
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderunspor berabere kaldı

İskenderunspor berabere kaldı

Misli.com 3. Liginde Play-Off müsabakalarında yarı final oynayan İskenderun Futbol Kulübü ilk maçta Fethiyesporla 1-1 berabere kaldı.

ABONE OL
18 Mayıs 2021 09:56
İskenderunspor berabere kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fethiye ilçe stadında oynanan ve Yasin Kol, Cem Özbay ile Mehmet Akıncık’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın geliştirdikleri ataklarda gol çıkmayınca 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha da güzel futbol sergileyen Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, müsabakanın 61. dakikasında Abdurrahman Kuyucu’nun golü ile Fethiye Spor karşısında 1-0 öne geçti. Kendi evine galibiyetle dönnmeyi arzulayan İskenderun Futbol kulübü müsabakanın 76. dakikasında Fethiye Spor’lu Anıl Arıcıoğlu’nun golüne engel olamadı.

Müsabakanın kalan dakikalarında Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol kulübü rakibi Fethiye Spor karşısında baskılı oyununu sürdürmesine rağmen, gol yollarında başarılı olamayınca karşılıklı gelen gollerle 1-1 berabere kaldı. Maçın ev sahibi Fethiyespor’dan Alihan Tunçer ile Cemal Şener, İskenderun Futbol Kulübünde de Recep Metin ile Fadıl Kocaoğlu sarı kart gördü.

İKİNCİ MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ İSKENDERUN’DA

Play-Off yarı final maçının ikinci ayağı yarın İskenderun 5 Temmuz sahasında saat 16:00’da oynanacak. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.