DOLAR 32,3795 0.18%
EURO 35,0697 -0.02%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN 2270636-0,66%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderunspor, Iğdır’a Bileniyor!

İskenderunspor, Iğdır’a Bileniyor!

ABONE OL
8 Ekim 2021 14:03
İskenderunspor, Iğdır’a Bileniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderunspor, Cumartesi günü saat 15.00 da İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Iğdır Spor A.Ş maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde sürdürüyor.

BAŞKAN BOLAT’TA TAKIMI TAKİP ETTİ

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat tarafından yapılan ve 2 gün önce faaliyete geçen tesislerin yanındaki antrenman sahasında çalışan futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

TAKIMDA JAN OLDE RİEKERİNK FARKI

Dünyaca ünlü Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, antrenman esnasında Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor’un futbolcuları ile tek tek görüşerek Iğdır Spor maçının önemine değinerek uyarılarda bulundu.

“MEMLEKET ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, gazetecilerin sorusu üzerine, “Kaleci Antrenörümüz Halil Akkuş, Ümit Karan hocamız ile birlikte istifa etmişti. Yıllarca Türk futboluna hizmet eden Halil Akkuş hocamızın istifasını kabul etmedim. Ben memleket aşığıyım. Halil Akkuş’ta, Nihat Tümkaya’da bizim evlatlarımız. Hocalarımızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.