DOLAR 32,3334 0.25%
EURO 35,0760 -0.17%
ALTIN 2.284,740,33
BITCOIN 22745450,79%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTE Lise Öğrencilerini Ağırladı

İSTE Lise Öğrencilerini Ağırladı

ABONE OL
28 Mayıs 2022 13:26
İSTE Lise Öğrencilerini Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

İSTE 24 Mayıs Salı günü lise öğrencilerini ağırladı. Fatih Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat kulübünün talebi üzerine gerçekleştirilen geziye lise öğrencileri 50 kişilik bir öğrenci grubu ile katıldı. etkinlik öğrencilerin ilk olarak üniversite ortamını keşfetmesiyle başladı.

İSTE’yi, kampüs ortamını, kampüs olanaklarını tanımak üzere gerçekleştirilen gezide fakülteler, kütüphane ve laboratuvarlar ayrı ayrı gezildi. Üniversitenin öğrencilere sağladığı olanaklar ve ayrıcalıklar akademisyenler tarafından öğrencilere aktarıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “bugün bizi ziyarete gelen gençler yarın İSTE’li öğrenciler olarak burada olacaklar. Ne kadar heyecanlı ve istekli olduklarını biliyorum. Tüm çabamız ve çalışmamız onlara daha iyi bir gelecek sunmak içindir. Bunun için üniversitemizde laboratuvar kuruyor; önemli merkezleri hayata geçiriyor ve değer inşa eden bir üniversite vizyonuyla emin adımlarla ilerliyoruz. Değerli öğrencilerimize kapımız her zaman açıktır” dedi.

Tanıtım ve gezi esnasında öğrenciler, üniversite ve bölümler hakkında hem bilgi edindi hem de alanında uzman kişilerle keyifli sohbet etme şansı buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.