DOLAR 32,3878 0.16%
EURO 35,0590 -0.16%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2271728-0,60%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTE’de Atatürk Haftası Etkinlikleri Başladı

İSTE’de Atatürk Haftası Etkinlikleri Başladı

ABONE OL
18 Mayıs 2022 15:10
İSTE’de Atatürk Haftası Etkinlikleri Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinlikleri başladı.

3 gün sürecek Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinliklerinde müzik dinletileri, konserler, bireysel ve takım sporları müsabakaları, tiyatro gösterileri, uçurtma şenliği ve pek çok diğer kültürel etkinlik İSTE öğrencileriyle buluşacak.

Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinliklerinin ilk programı Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda Trio Müzik Sunumu ile yapıldı. Dünya Engelliler Federasyonu İskenderun Şube Başkanı Serhat Gökpınar İSTE Merkez Yerleşke Mavi Salonda “Engellerin Farkında Olmak” başlıklı bir konferans verdi. Gün boyu Satranç, MasaTenisi, Akıl Oyunları branşlarında bireysel ve Futbol, Basketbol, Voleybol branşlarında takım sporlarında sporcular galibiyet için ter dökmeye başladı. Maçta başlama vuruşunu İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yaptı.

Öğrenci topluluklarının üniversite hayatının en temel ögelerinden biri olduğunu vurgulayan Depci, “her birimiz üniversite sıralarından geçerek bugünlere geldik. Bu yıllarda geçirilen vaktin kalitesi ileriki yıllardaki hayatımızı şekillendiriyor. Öğrenci toplulukları gerek akademik gerekse sosyo- kültürel açıdan öğrencilerin gelişimine ciddi katkılar sunmaktadır. Tüm İSTE’li öğrencilerin bu imkanlarda faydalanmasını isteriz. 3 gün boyunca sürecek etkinliklerde öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini ve sınavlarına motive olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.