DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1336 -0.01%
ALTIN 2.292,140,66
BITCOIN 22906571,96%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTE’de Her Gün Dolu Dolu Geçiyor

İSTE’de Her Gün Dolu Dolu Geçiyor

ABONE OL
19 Mayıs 2022 13:01
İSTE’de Her Gün Dolu Dolu Geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinlikleri devam ediyor.

3 gün sürecek olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinliklerinde ikinci gün yine dolu dolu geçti. Etkinliklerde müzik dinletileri, konserler, bireysel ve takım sporları müsabakaları, tiyatro gösterileri, uçurtma şenliği ve pek çok diğer kültürel etkinlik İSTE öğrencileriyle buluşuyor.

İSTE Tiyatro Topluluğu Merkez Yerleşke Mavi Salon’da Atatürk ve Gençlik Tiyatrosu oyununu sergiledi. Satranç, Masa Tenisi, Akıl Oyunları branşlarında bireysel ve Futbol, Basketbol, Voleybol branşlarında takım sporlarında müsabakalar devam ederken, gün içerisinde yapılan Uçurtma Şenliğinde gökyüzü rengârenk oldu. Akademik personel ve öğrencilerden oluşan Türk Halk Müziği Öğrenci Topluluğunun Konserinin ardından İSTE Merkez Yerleşkede kurulan büyük sahnede Atilla Yılmaz şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Etkinliklerin yarın düzenlenecek son gününde, bireysel ve takım sporları müsabakaları Ödül Törenleri yapılacak, Atatürk Koşusu koşulacak ve konserlerde öğrenciler gönüllerince eğlenecek.

Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinlikleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Dört başı mamur bir İSTE için akademik başarıların sosyal ve kültürel etkinliklerle taçlandırılması gerektiğine inanıyor ve düzenlenen etkinlikleri destekliyoruz. Öğrencilerin sosyalleşmesine, stres atmasına, kendilerini geliştirmesine fırsat sunan öğrenci topluluklarının İSTE Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında gerçekleştirdiği etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.