DOLAR 32,5862 0.03%
EURO 34,9275 0.09%
ALTIN 2.425,64-0,16
BITCOIN 2167573-0,62%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İSTE’de Mimari Tasarım Süreçleri Konuşuldu

İSTE’de Mimari Tasarım Süreçleri Konuşuldu

ABONE OL
30 Nisan 2022 14:26
İSTE’de Mimari Tasarım Süreçleri Konuşuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesinde “Çevresel Etkenlerin Mimari Tasarıma Etkileri” Konulu Seminer düzenlendi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Mimarlık Topluluğu Etkinlikleri Dizisi kapsamında Mimarlık Fakültesi konferans salonunda Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Kasım Çelik’in davetli konuşmacı olarak katıldığı “Çevresel Etkenlerin Mimari Tasarıma Etkileri” konulu bir seminer düzenlendi.

Seminer kapsamında, doğal, yapılı, sosyal ve kültürel çevrenin analiz ve değerlendirmelerinin, mimari tasarım süreçlerini nasıl etkilediği ve şekillendirdiği tartışıldı.

Danışmanlığını Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ebru Harman Aslan’ın yaptığı İSTE Mimarlık Topluluğu’nun bu etkinliği, İskenderun Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Mimarlık Fakültesi dekanı Prof. Dr. Murat Örnek ve Mimarlık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mert Nezih Rifaioğlu’nun destekleri yanında Dr. Öğr. Üyesi Melisa Diker,  Öğr. Gör. Müfit TEnnioğlu ve Mimarlık Topluluğu üyesi öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Mimarlık Fakültesi’nde görev yapan öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.