DOLAR 32,3399 0.26%
EURO 35,1355 -0.01%
ALTIN 2.308,571,38
BITCOIN 22852382,30%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTE’den İstihdam ve Kariyer Etkinliği

İSTE’den İstihdam ve Kariyer Etkinliği

ABONE OL
7 Mart 2022 17:03
İSTE’den İstihdam ve Kariyer Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi öğrencileri Ela Excellence Resort Belek yöneticileri ile bir araya geldi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi’ne Ela Excellence Resort Belek yöneticileri konuk oldu.

Turizm Sektöründe istihdam ve kariyer fırsatları sunan etkinlikte Ela Excellence yöneticileri İşletmede Mesleki Eğitim (İME) ile öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürebileceğini anlattı. Müşteri odaklı hizmet anlayışının sektörün insan kaynaklarını da kapsadığını vurgulayan kurum yetkilileri öğrencileri firmalarının bir parçası olmaya davet etti.

İşletmede mesleki eğitimlerin deneyim kazandırmaya odaklı olduğunu vurgulayan yetkililer staj için kendilerini tercih eden öğrencilere sunulacak olan fiziksel imkanlardan bahsetti. Yetkili, yaptığı sunumun ardından sahada operasyon içinde olacak, uygulama yapacak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinlik sonrasında ilgili öğrenciler iş ve staj başvurusu için form doldurdu.

Yapılan etkinliğe öğrenciler, akademisyenler ve sektörden isimler katılım sağladı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.