DOLAR 32,3812 0.18%
EURO 34,9905 -0.25%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN 2265063-0,69%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İTSO Şehrimize Değer Katan Projelere İmza Attı

İTSO Şehrimize Değer Katan Projelere İmza Attı

ABONE OL
26 Mayıs 2022 15:59
İTSO Şehrimize Değer Katan Projelere İmza Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve dernek yönetimini yeni binalarında ziyaret etti.

İTS Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ile birlikte Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve dernek yönetimi ile bir araya gelerek, gündemdeki konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

İLK PLAKET YILMAZ’A

Göreve geldiği günden bu yana Eczane Teknisyenlerini bir çatı atında toplayan Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, “Dernek ve federasyon olarak kenetlendik. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman İskenderun halkı ile bütünleşen önemli projelere imza atan, şehrimize  ekonomik sosyal ve kültürel anlamda değer katan İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz nezdinde yönetimini tebrik ediyoruz ve günün anısına derneğimizin ilk plaketini sizlere vermek istiyoruz” dedi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’da sağlık sektöründe faaliyet gösteren Eczane teknisyenlerimizi bir çatı altında toplayan sizleri  tebrik ediyorum. Yeni dernek binanızın da hayırlı olmasını diliyorum. Oda olarak her zaman sizlerin yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik federasyon olarak ilk plaketlerini İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a takdim etti. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.