DOLAR 32,3153 0.19%
EURO 35,1164 -0.04%
ALTIN 2.279,660,12
BITCOIN 22729260,92%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

12:46

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İTSO’da Projeler Konuşuldu

İTSO’da Projeler Konuşuldu

ABONE OL
7 Ağustos 2021 11:27
İTSO’da Projeler Konuşuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile bir araya gelerek ortak yürütülen proje faaliyetleri konusunda görüşme gerçekleştirdi.

İskenderun’da geçtiğimiz yıllarda da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte önemli projelere imza attıklarını ifade eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım; “projelerde Her zaman Ticaret odamızı yanımızda gördük. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ise; Oda olarak bölgemiz ekonomisine değer katan, istihdama katkı sağlayacak her türlü projeye destek verdiklerini ifade etti.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım’ın ziyaretinde, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Proje Birim Sorumlusu Dilek Yalçın yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.