DOLAR 32,4521 0.12%
EURO 34,4881 -0.04%
ALTIN 2.467,84-0,60
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İTSO’da yüz yüze meclis toplantısı

İTSO’da yüz yüze meclis toplantısı

ABONE OL
27 Eylül 2021 11:14
İTSO’da yüz yüze meclis toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı fiziki olarak Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirildi. Pandemi dolayısıyla uzun süredir video konferansla gerçekleşen Eylül ayı Meclis toplantısı sosyal mesafe dikkate alınarak İTSO Meclis Başkan vekili Tuncay Paşaoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Eylül ayı Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından, gerekli koruyucu önlemleri almak kaydıyla, bugünkü meclis toplantımızı fiziki olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Koronavirüsün ölümcül etkilerinden kurtulmak, kendimizi ve toplumu korumak için mutlaka aşı olunması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaya devam edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bilim dünyasının tavsiyelerini görmezden ve duymazda gelmenin, istenmeyen ağır sonuçları olacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla yeniden kapanma günlerine dönmemek için, bu konulara özen gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili de bilgiler vererek;  “7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin kanun kapsamında, kamu kurumlarına hem kesinleşmiş hem de uzlaşma veya yargı aşamasında olması sebebiyle kesinleşmemiş borcu bulunanlara, borçlarını çeşitli avantajlarla yapılandırma olanağı sağlanmıştır. Yapılandırmanın avantajlarından yararlanmak için yapılacak başvurunun son günü 31 ağustos tarihinden, 30 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Üyelerimizin bu tarihi dikkate alarak, kendileri için avantajlı olan bu yapılandırmadan faydalanmalarını istiyoruz” dedi.

Eylül ayı Meclis toplantısında, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal,  İTSO Meclis üyelerini 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca, Hatay Gelir İdaresi Gurup Müdürü Metin Akkan da sine vizyon destekli sunum yaparak, meclis üyelerine detaylı bilgiler verdi ve bu yapılandırmaların üyeler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Remziye Evren’de İTSO Meclisinde düzenlenen toplantıda yer aldı. İTSO Eylül ayı meclis toplantısında gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.