DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 34,6801 -0.19%
ALTIN 2.526,241,70
BITCOIN 1983778-1,46%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“İTSO’nun Destekleri İle Başarı çıtamız Hızla Yükseliyor”

“İTSO’nun Destekleri İle Başarı çıtamız Hızla Yükseliyor”

ABONE OL
6 Kasım 2021 11:45
“İTSO’nun Destekleri İle Başarı çıtamız Hızla Yükseliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Abdurrahman Gülgen ve müdür yardımcısı Nazlı Ayar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Abdurrahman Gülgen ve müdür yardımcısı Nazlı Ayar’dan okullarındaki genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Okul müdürü Gülgen, “Her daim İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamızı yanımızda görüyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Bizlerde okul olarak eğitim ve öğretimdeki başarı grafiğimizi arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Abdurrahman Gülgen ve müdür yardımcısı Nazlı Ayar’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.