DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,480,78
BITCOIN 21018615,69%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İyi Parti Kongresi Pazar Günü

İyi Parti Kongresi Pazar Günü

ABONE OL
27 Ocak 2023 11:19
İyi Parti Kongresi Pazar Günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Hatay İl Kongresi, hafta sonunda yapılıyor. Geçtiğimiz hafta, Hatay’da 15 ilçe kongresini tamamlamayan İYİ Parti’de İl Kongresi ise 29 Ocak Pazar günü yapılacak.

İl Kongresi öncesi İyi Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, Milletvekili aday adaylığına başvuracağından il başkanlığından ayrılıyor. Şefik Çirkin’in ayrılmasıyla boşalacak İYİ Parti İl Başkanlığı’na Nevzat Ceylan’ın getirilmesi bekleniyor.

İYİ Parti İl Teşkilatı yöneticileri, ortak bir kararla, Nevzat Ceylan’ı seçme konusunda görüş birliğine vardı. Pazar günkü kongre sonunda, Başkan Çirkin, görevini Nevzat Ceylan’a devredecek. Ceylan’ın, 29 Ocak’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde il başkanlığına seçilmesi bekleniyor. 2023 seçimleri kapsamında Milletvekili aday adayı olacağı öğrenilen Çirkin, TBMM’de 24. ve 25. dönemlerde Hatay Milletvekili olarak görev yapmıştı.

PARTİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı’ndan ayrılacak olan Çirkin, yerine İl Başkanı olacak olan Nevzat Ceylan’ı yayınladığı mesajla tebrik etti. Başkan Çirkin, mesajında, “İYİ Parti teşkilatlarının ortak kararı olarak İl Başkanlığı adaylığına Nevzat Ceylan seçilmiştir. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarı dileriz. Güzel şehrimiz Hatay’a ve Partimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.