DOLAR 32,5314 0.11%
EURO 34,9638 -0.16%
ALTIN 2.438,100,09
BITCOIN 20932630,05%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İYİ Parti’nin Gündeminde Böyle Bir Konu Yoktur

İYİ Parti’nin Gündeminde Böyle Bir Konu Yoktur

ABONE OL
28 Haziran 2022 11:19
İYİ Parti’nin Gündeminde Böyle Bir Konu Yoktur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, il başkanlarının “milletvekili adayı” olmalarıyla ilgili olarak, “istifa” şeklinde birtakım söylentiler olduğunun altını çizerek, “Biz, bununla ilgilenmiyoruz. Bizim odaklanmamız, Hatay’da 3 Milletvekilliği çıkarmaktır. Kimlerin olacağı önemli değil” dedi.

FİTNE, EN AŞAĞILIK DAVRANIŞ BİÇİMLERİNDEN BİRİDİR

İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin açıklamasında; “Son günlerde, İYİ Parti’de Milletvekili adayı olacak il başkanlarının istifa edeceği yolunda yaygın bir algı oluşturulmuştur. Bir kere önce şunu ifade edelim, Genel Başkanımızdan böyle bir talimat gelirse, İl Başkanlarımız, bu talimatı uygulamakta 1 saniye bile gecikmez. Ancak İYİ Parti’nin gündeminde böyle bir konu yoktur. Garip olan, bu konunun belli mahfillerce halka yayılmasıdır. Hâlbuki bu, İYİ Parti’nin iç işidir ve kimseyi ilgilendirmez. Bizi bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan bazı çevreler, bu dedikodu ile bizi yıpratmak, karıştırmak istiyor. İYİ Parti’nin önlenemeyen yükselişi, elbette bize yönelik dezenformasyon faaliyetlerini artıracaktır. Mesele, içimizdeki arkadaşların buna alet olmasını engellemektir. İYİ Parti tabanı ve teşkilatı, yüce Türk Milleti ile birlik içinde, emin adımlarla iktidara yürümektedir. Hal böyleyken, siyasi fırsatçılara harcanacak zamanımız yoktur. Fitne, en aşağılık davranış biçimlerinden biridir. Ancak İYİ Parti’nin ve İYİ Partililerin mayası sağlamdır. O sebeple, mayası bozuklara teslim olmaz.” dedi.

TABANIMIZIN VE HATAY HALKININ TAKDİRİDİR

Çirkin: “Şahsıma gelince… Hedefimiz, Hatay’da 3 Vekil çıkarmaktır. Biz, bu 3 kişinin kim olacağı ile değil, o sayıyı bulmakla meşgulüz. Bunlar kim olur ya da içinde biz olur muyuz, o bilinmez ve Allah’ın nasibidir. Tabanımızın ve Hatay halkının takdiridir. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız, son kararı verecektir. O karara boynumuz kıldan incedir. Bizim taleplerimiz, yüce Allah’ın nasibi ile sınırlıdır. Kimde bir hakkımız varsa, helal olsun. Ancak fitneyi de Allah’a havale etme hakkımız bakidir. Ben, bizi bu günlere getiren tabanımızı ve teşkilatımızı, her zaman şükranla anarım. İnşallah bu gayret, Hatay’da bir seçim zaferi ve Türkiye’de iktidarla taçlanacaktır.” İfadelerine yer verdi. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.