DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073572-1,10%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İyi Parti’ye Katılım

İyi Parti’ye Katılım

ABONE OL
12 Eylül 2022 14:58
İyi Parti’ye Katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker ve ilçe yönetim kurulu üyeleri gece gündüz demeden gerçekleştirdiği siyasi çalışmaları sonrasında Antakya’nın tanınmış ve sevilen Ailelerinden Yıldız Ailesinin genç ferdi Metehan Yıldız ve Ailesi yaklaşık 150 kişilik bir gurupla İYİ Parti’ye ilçe binasında düzenlenen törenle katılım sağladı.

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım töreninde Metehan Yıldız’a parti rozeti İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker tarafından takıldı.

İYİ Parti’ye yeni katılımlarıyla büyük güç kazandıklarını ifade eden İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker, “İYİ Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da büyük bir yükseliş trendi yakaladı. Sahada yaptığımız çalışmalar kapsamında esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızın İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e büyük bir teveccüh gösterdiğini gözlemlemekte ve görmekteyiz. Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay’da ve Antakya’da çalışmalarımızla iktidara yürüyen bir parti olarak sahalardayız. İYİ Parti ülkenin geleceğini kuracak, sıkıntılara çözüm üretecek tek partidir. Aramıza katılan Yıldız ailesi fertlerine ve ailenin genç üyesi Metehan Yıldız kardeşimize hoş geldin diyor, yapacağı katkı ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Türkiye, iyiler ile İYİ olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.