DOLAR 32,5475 0.23%
EURO 34,8607 0.32%
ALTIN 2.490,870,22
BITCOIN 20605860,52%
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jandarma’dan Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat

Jandarma’dan Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat

ABONE OL
28 Temmuz 2022 10:31
Jandarma’dan Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Dörtyol ve Erzin ilçelerinde Jandarma trafik timleri, “”Kemerin ses getirsin” sloganıyla emniyet kemeri denetimi gerçekleştirdiği bildirildi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay İl Jandarma Komutanlığına bağlı Dörtyol ve Erzin Jandarma Trafik Timlerince  ses sistemine sahip Drone ile havadan trafik denetimi ve gerekli uyarılar yapıldığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde Erzin ilçesinde gerçekleştirilen Drone ile denetimlerde, vatandaşlar emniyet kemeri takmaları ve hız kurallarına uymaları konusunda uyarıldıkları kayedildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların güven ve huzur ortamı içinde seyahat edebilmeleri, trafik güvenliğinin sağlanması ve can kayıplarının azaltılmasına yönelik “Kemerin ses getirsin” sloganıyla emniyet kemerinin öneminin vurgulandığı da açıklamada yer verildi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.