DOLAR 32,3175 0.2%
EURO 35,1484 0.04%
ALTIN 2.292,740,68
BITCOIN 22895261,03%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Japonya Büyükelçiliği Temsilcilerinden HBB’ye ziyaret

Japonya Büyükelçiliği Temsilcilerinden HBB’ye ziyaret

ABONE OL
28 Temmuz 2022 10:11
Japonya Büyükelçiliği Temsilcilerinden HBB’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü temsilcileri Akifumi Doma ve Fatma İskan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli’yi ziyaret etti.

Kilisli, konuklarına Hatay Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu hizmetler hakkında bilgiler bilgi verdi.

Yakın zaman önce Japonya Büyükelçiliği tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesine hibe edilen Hasta Nakil Ambulansı projesinin tamamlama ziyareti olan görüşmede ayrıca ortak yürütülen çalışmalar görüşüldü.

VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Japon temsilcilere yardımseverliklerinden dolayı Hatay halkı ve HBB adına teşekkür eden Kilisli, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın sağlıkçı kimliği, halkçı yapısı ve talimatları doğrultusunda sağlık ve sosyal hizmetler konusunda vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı temsilcilerimize teşekkür ederiz. Hatay halkının menfaatleri için iş birliği ve yardımlaşma konusunda daha güzel projelerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.