DOLAR 32,3437 0.27%
EURO 35,1444 0%
ALTIN 2.312,741,56
BITCOIN 22908352,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir eğitimin altına imza attı.

HBB yönetici ve personelinin katıldığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitiminde Hukuk Koruma Sorumlusu Cansu Sayılır, kadına yönelik şiddet ve şiddetle mücadele başlıklarında bilgiler verdi. Eğitimde sosyalleşme sürecinde toplumsal cinsiyet ve eşitsizliği ile kadın hakları konuları da detaylıca ele alındı.

Aile içi şiddet ile mücadelede rol oynayan faktörleri; fiziksel, cinsel, psikolojik ve ekonomik şiddet konularını ele alan Sayılır, HBB personeline şiddetin çocuklar üzerindeki etkilerini de anlattı.

Kadına yönelik uygulanan şiddetin karşısında nelerin yapılabileceği ve ne gibi hizmetlerin alınabileceğinin de konuşulduğu eğitimin sonunda, HBB personeli kadına yönelik şiddetin her zaman karşısında durduğunu bir kez daha dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.