DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Kadının Olduğu Yerde Umut Vardır”

“Kadının Olduğu Yerde Umut Vardır”

ABONE OL
3 Aralık 2021 11:52
“Kadının Olduğu Yerde Umut Vardır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Soroptimist Kulübü üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

25 Kasım-10 Aralık Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günleri kapsamında gerçekleşen ziyarette kulüp başkanı Sonay Altunay Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Lütfü Savaş’a kadına verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

Başkan Savaş’ın kadına önem ve değer verdiğini ifade eden Bayraktar, “Başkanımızın kadına verdiği değeri biliyoruz. Bu dönemde de bize çok destek oldu. Destekleri için çok teşekkür ederim” diyerek Savaş’a rozet ve turuncu fular takdim etti.

Turuncu renginin umudun ve ışığın simgesi olduğunu da söyleyen Bayraktar, “Turuncu bu yüzden kadına şiddetle mücadelenin sembolü. Bunun için 15 günlük sürede turuncu giyip, her yere turuncu nesneler bırakıp farkındalık yaratmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Savaş, “Kadının olduğu yerde umut vardır. Umudun devam etmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.