DOLAR 32,5789 0.01%
EURO 34,9760 0.39%
ALTIN 2.424,920,09
BITCOIN 2093355-3,43%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>“KALBİNİZ KADAR YAKINIZ”</strong>

“KALBİNİZ KADAR YAKINIZ”

ABONE OL
23 Şubat 2022 12:25
<strong>“KALBİNİZ KADAR YAKINIZ”</strong>
1

BEĞENDİM

ABONE OL

MAZMAN Medya Genel Müdürü İsmet Gültekin, Özel Defne Hastanesi Genel Müdürü Ozan Güngör’ü makamında ziyaret etti. Her geçen gün büyüyerek, Hatay’ın dev sağlık kuruluşu olduğunu gözler önüne seren Özel Defne Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Ozan Güngör, uzman kadro ve deneyimli hekimleriyle hizmet verdiklerini söyledi.

“245 YATAK KAPASİTESİ İLE HİZMET VERİYORUZ”

Özel Defne Hastanesi’nin 2008 yılında bölgenin sağlık alanındaki açığını kapatmak ve halka kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla kurulduğunu belirten Genel Müdür Ozan Güngör, “Akademisyen hekim, Uzman hekim, hemşire, yardımcı sağlık personeli ve sağlık dışı personel ile toplamda 650 kişiye istihdam sağlamaktayız.18 bin metrekare kapalı alanda, 96 yoğun bakım yatağı, 6 ameliyathane ve toplamda 245 yatak kapasitesi ile hizmet vermekteyiz. Hastanemiz akademisyen ve uzman hekim olmak üzere toplamda 60 kişilik kadrosu ile 31 branştan oluşmaktadır. Bu branşlar Dahiliye, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Dermatoloji, Göz Hastalıkları, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göğüs Hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji, Genel Cerrahi, Onkoloji Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Plastik Cerrahi, Endokrinoloji Psikiyatri, Psikolog, Anestezi ve Reanimasyon, Diyetisyen, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi, Tıbbı Onkoloji, Radyasyon onkolojisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Acil Servis ve Radyoloji Ünitesidir” dedi.

“GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNE UYGUN ÖNEMLİ AMELİYATLAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Özel Defne Hastanesi tarafından gerçekleştirilen önemli ameliyat ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Genel Müdür Güngör, “Hastanemizde birçok önemli hastalıkların günümüz teknolojisine uygun tedavi ve ameliyatları gerçekleşmektedir. Önemli birkaç hizmetimizden bahsedecek olursak; Onkoloji bölümüzde ışın tedavisi, kemoterapi ve medikal tedavi hizmetleri vermekteyiz. Kalp merkezimizde Akademisyen ve Uzman hekimlerimiz, minimal cerrahi ile 4-5cmlik mini keslilerle kalbin tüm damarlarına işlemler yapmaktadır. Bypass, kalp kapakçığı değişimi gibi işlemler uzun süren tedavi süreci gerektirmekteyken, minimal cerrahi ile hastanın konforunu sağlayarak iyileşme 1hafta gibi kısa sürelere inmektedir. Kardiyoloji bölümümüzde Anjio (Koroner, Periferik ve El Bileğinden), Bt Anjio, Stent Takma, CTO, Kalp Pili Takma işlemleri ve Kalp Ritim Bozukluğu, Kalp Yetmezliği, Hipertansiyon gibi birçok kalp hastalığının tanı ve tedavisi yapılmaktadır. Radyoloji bölümüzde MR, Tomografi, Ultrason olmak üzere son teknolojik cihazlar kullanılmaktadır. Hastalarımızın teşhis ve tanıları çok kısa sürede koyularak hızlı bir şekilde tedavilerine başlanmaktadır. Hatay’da tek olan Girişimsel Nöroloji Uzmanımız ile felç geçiren hastalarımızın şehir dışına çıkmalarına gerek kalmadan  tıkanan beyin damarlarının erken dönemde kapalı yöntem anjio ile yeniden açılmasını sağlayarak hastalarımızın yaşam kalitesini arttırmaktayız. Hastanemiz bünyesinde PCR laboratuvarımız bulunmaktadır. Yurtiçi ve Yurtdışı hastalarımızın test sonuçlarını kısa sürede vermekteyiz. Acil servisimizde Uzman Acil doktorumuzun da içinde yer aldığı profesyonel bir hekim kadrosu ile çalışarak 7/24hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

“YATAK VE POLİKLİNİK SAYISINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Özel Defne Hastanesi alanında ek bina önünde inşaat çalışmaları yapılarak yatak ve poliklinik sayısını arttırmayı hedeflediklerini de aktaran Genel Müdür Güngör, “Şuan inşaatı devam etmekte olan ek binamız önümüzdeki aylarda hizmete girerek yatak ve poliklinik sayılarımızın artışını sağlayarak daha çok hastaya daha çok hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Bölgenin sağlık üssü olan Özel Defne Hastanesinin hedefi her zaman ilk olarak insan sağlığı, memnuniyeti ve konforu olmuştur. Özel Defne hastanesi 13 yıldır olduğu gibi uzun yıllar ‘Kalbiniz Kadar Yakın’ olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.