DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Kapımız Herkese Açık”

“Kapımız Herkese Açık”

ABONE OL
7 Şubat 2022 13:22
“Kapımız Herkese Açık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, İlçe 2. Başkanı Kemal Mengüllüoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Harbiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Semir Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

KAPLAN: “ESNAF ODALARI VE STK’LAR İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ”
MHP Defne Başkanı Ferit Kaplan, Misafirperverliklerinden dolayı Semir Özürk’e ve Oda Üyelerine teşekkür etti. Kaplan, “Öncelikle misafirperverliğinizden ve ilginizden dolayı şahsım ve partim adına hepinize teşekkür ediyorum. MHP Defne Teşkilatı olarak Defne’de her zaman sahalarda halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda ilçemizde bulunan tüm Esnaf, Esnaf Odaları ve STK’lar ile iletişim halindeyiz. Her gün ilçemizdeki tüm STK’lar başta olmak üzere Muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ve iş adamlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz. MHP Defne İlçe Teşkilatı olarak kapımız herkese açık. Her daim her türlü konuda sizlere ve tüm Defnelilere elimizden geldiğince yardımcı olmak için hazırız. Amacımız MHP Defne Teşkilatı olarak sizlerle el ele gönül gönüle İlçemiz için yapabileceğimiz hizmetler için istişarelerde bulunmaktır. Seçimler ve makamlar gelip geçicidir ama baki olan kurulan dostluklar, kardeşçe yaşamaktır”  dedi.

ÖZTÜRK: NAZİK ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Harbiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Semir Öztürk, “MHP Defne Teşkilatının nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Kardeşçe bir arada barış ve huzur içinde yaşamanın en güzel örneklerinden biri olan ilimizin ilçemizin tüm siyasi partileri ile sürekli bir diyalog içinde olmak çok önemlidir. Bu amaçla üstümüze düşen her türlü görev ve sorumluluklarla hareket etmekteyiz” dedi.
Başkan Öztürk ve Oda Üyeleri MHP Defne Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.