DOLAR 32,2208 0.04%
EURO 35,2451 0.29%
ALTIN 2.524,230,96
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kardeşliği Güçlendireceğiz

Kardeşliği Güçlendireceğiz

ABONE OL
14 Şubat 2024 11:03
Kardeşliği Güçlendireceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Samandağ ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ni bir bütün olarak gördüğünü kaydederek tüm hizmetleri illere eşit olarak yaptığını kaydeden Öntürk; “Sayın Cumhurbaşkanımız Hatay’a da Hakkari’ye de aynı üniversiteyi, Kars’a da Edirne’ye de aynı havalimanını, aynı yolları, aynı köprüleri yapıyor. Biz Hatay’ımızı bir bütün olarak kalkındıracağız. İskenderun’a da, Kırıkhan’a da, Samandağ’a da Altınözü’ne de eşit hizmet gidecek. Samandağ’ımız 31 Mart’ta hizmete, kendisine hizmetkar olana desteğini gösterecektir. 15 ilçemiz ile birlikte denizi, turizmi, tarımı, sanayisi çok daha gelişmiş bir Samandağ vizyonu ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Samandağ Belediye Başkan adayı Seyit Ali Aslan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal’ın da eşlik ettiği program ile seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Öntürk, tüm Samandağlılardan ilçe belediyesinde Seyit Ali Aslan’a, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde de kendisine tam destek istedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.