DOLAR 32,5766 0.08%
EURO 34,9005 0.06%
ALTIN 2.435,670,25
BITCOIN 21691980,11%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin

Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin

ABONE OL
13 Nisan 2022 11:30
Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi Kadın Kolları Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İl Müftülüğü koordinesinde, TDV Hatay Şubesi Kadın kolları görevli ve gönüllüleri eliyle, ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin Vakfa emanet ettiği gıda kolileriyle birlikte alışveriş yardım kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Ramazan ayının toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdiğine işaret ederek, “Ramazan ayı rahmet, bereket ve paylaşma ayıdır. Bu nedenle görevlilerimiz ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin Ramazan ayını gönül hoşluğu içinde yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla evlerine yardım kolilerini ve alışveriş yardım kartlarını ulaştırıyor.” dedi.

“Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” projesi kapsamında yola çıktıklarını belirten Bilgili, “Bizlere emanet edilen Zekât, Fitre ve Ramazan yardımlarını din görevlilerimiz ve gönüllülerimiz eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz” diyerek kampanyaya katkıda bulunan hayırseverlere, TDV Hatay Şubesi Kadın kolları görevli ve gönüllülerine teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.