DOLAR 32,3437 0.27%
EURO 35,1444 0%
ALTIN 2.312,741,56
BITCOIN 22908352,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karne Öğrenciler için Uyarı Levhasıdır

Karne Öğrenciler için Uyarı Levhasıdır

ABONE OL
21 Ocak 2023 11:32
Karne Öğrenciler için Uyarı Levhasıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte mesaj yayınladı.

Müdür Büyük mesajında; “Uzun eğitim yolculuğunuzun kısa bir molasına daha eriştiniz. Yoğun bir çalışma temposuyla verimli bir dönem geçirdiğinizi düşünerek öncelikle hepinize iyi tatiller diliyorum.” Dedi.

Büyük; “Birinci dönemi geride bıraktık. Biliyorum ki çok şey öğrendiniz, arkadaşlarınızla eğlendiniz, çeşitli etkinliklere, kültürel ve sportif faaliyetlere katıldınız ve doğal olarak biraz yoruldunuz. Bu yüzden tatilde önceliğiniz mutlaka dinlenmek, bedenen ve zihnen tazelenmek olmalı. Sonrasında ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve bu kısa molayı en doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Hepiniz karne aldınız. Bu karneler sizin okuldaki derslerde gösterdiğiniz performansların bir değerlendirmesidir. Size yolculuğunuzda rehberlik edecek, yol gösterecek uyarı levhalarıdır. Bu geri bildirimleri doğru okur ve değerlendirirseniz eğitim yolculuğunuz artan başarılarla sürecektir. Bizler yarıyıl tatilinde de ücretsiz kurslarımızla yanınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARINIZA KARŞI ANLAYIŞLI VE DESTEKLEYİCİ OLUN

“Öğrencilerinizin karnelerini sizler de doğru değerlendirmelisiniz. Öğrencinizin çok başarılı bir karne almış olması onun eksiğinin olmadığını göstermediği gibi iyi bir karnesi olmayan öğrencinizin de hepten başarısız olmadığını bilmelisiniz. Tek bir karnenin çocuklarınızın hayatta başarılı olup olmayacaklarını belirleyemeyeceğini unutmadan onları daima desteklemeli ve cesaretlendirmelisiniz. İnsan hata yapar, hele çocukluk ve gençlik insanın en çok hata yaptığı dönemdir. Hataların onları doğruya taşıyacak birer basamak olduğunu düşünerek çocuklarınıza karşı anlayışlı olmalı ve onları hayata hazırlama görevini üstlenen bizlere destek olmalısınız.”

ENERJİ TOPLAYACAĞINIZ BİR TATİL DİLİYORUM

“Devletimizin eğitimle ilgili tüm program, politika ve hedeflerini gerçekleştirenler, sınıflarda hayata geçirenler sizlersiniz. Milli Eğitim camiası olarak bizim bütün mesaimiz, tavizsiz fakat müsamahakâr bir tavırla icra ettiğinize inandığım bu önemli görevde sizlere destek olmak içindir. Çocuklarımızın geleceğini emanet ettiğimiz sizler de bu büyük sorumluluğun gereğini yerine getirirken gece gündüz demeden fedakârca çalıştınız. Birçoğunuz bir yandan kendi çocuklarınızın velisi oldunuz bir yandan öğrencilerinizle okul dışı etkinlikler, faaliyetler, projeler gerçekleştirdiniz diğer yandan kendinizi geliştirmek için okumalar yapıp eğitimler aldınız. Bu vesileyle gayretleriniz, emekleriniz için teşekkür ediyor, sizlere de dinlenip, enerji toplayacağınız bir tatil diliyorum.”

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.