DOLAR 32,4968 0.14%
EURO 34,7657 0.1%
ALTIN 2.489,851,13
BITCOIN 2022799-0,08%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Karsu’dan Hollanda’da Türkiye’yi Tanıttı

Karsu’dan Hollanda’da Türkiye’yi Tanıttı

ABONE OL
16 Kasım 2022 11:00
Karsu’dan Hollanda’da Türkiye’yi Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde adından başarıyla söz edilen genç müzisyen Karsu, sahne aldığı İstanbul konserinde, Hollanda’da Türkiye’yi ve kültürünü tanıtan bir televizyon programı yapacağını açıkladı.

KONSERLERİYLE İLGİ GÖRÜYOR

Hatay Altınözülü ailenin kızı Hollanda’da yaşayan dünyaca ünlü genç piyanist müzisyen Karsu Türkiye’deki konserleriyle de ilgi görüyor. Avrupa ve Türkiye’de de yoğun bir konser trafiği sürdüren genç Sanatçı İstanbullulara çok güzel bir ortamda konser verdi. Karsu, sahne aldığı konserde, caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern melodilerle buluşturduğu, ilk kez yeni repertuvarından şarkıları dinleyicilerin beğenisine sundu.

KARSU’NUN TÜRKİYE’Sİ 8 BÖLÜMLÜK

Sahne performansını her geçen gün renklendirerek konserinde piyano ile birlikte Türkçe şarkıları da seslendiren Karsu yaptığı konuşmada, bu etkinliğin bugüne kadar İstanbul’da verdiği en büyük konser olduğunu ifade ederek “Yeni bir televizyon programı yaptım. Hollanda’da yayınlanacak ‘Karsu’nun Türkiye’si’ 8 bölümlük, Türkiye’de Avrupa’da gösterilecek. Yemeğimiz, kültürümüz, sanatımız, insanlarımız, doğamız yer alacak programda” dedi.

Bir hayalinin de bir yemek kitabı yazmak olduğunu da paylaşan genç müzisyen “Onu da şu anda yazıyorum. Bir halamı, bir teyzemi arıyorum, tartışıyoruz. Tarifler, yemekler yazıyorum ya aslında çok farklı şeyler değil. Yemekte malzemelerle birleştirip yazıyorsun, şarkıda da birkaç enstrümanla birleştirip şarkı yazıyorsun, bence ikisi aynı şey” diye konuştu.

Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.