DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.299,350,97
BITCOIN 22857151,16%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kazansam da Kaybetsem de Bu Dostluk Bana Yeter

Kazansam da Kaybetsem de Bu Dostluk Bana Yeter

ABONE OL
22 Nisan 2022 13:58
Kazansam da Kaybetsem de Bu Dostluk Bana Yeter
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı ve HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş, esnaf ve esnaf temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine AKİB Başkanı Ali Kavak, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya Belediyesi Meclis Üyeleri, iş adamları, oda başkan ve yöneticileri katılım gösterdi

ALAKUŞ: 8 MAYIS PAZAR GÜNÜ ESNAF CAMİASI İÇİN GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK

Kuzeytepe Çınar Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Mehmet Alakuş, esnafın derdiyle dertlenen, gecesini gündüzünü kendi ikbaline değil, esnafın sorunlarına ayıran bir yönetim anlayışı için HESOB Başkan adayı olduğunu söyledi,
İftar programına katılan herkese teşekkür eden Alakuş konuşmasında, ‘Esnaflık’ vurgusunda bulundu.  

Alakuş, “Oda başkanları, oda yöneticileri, iş adamları ve esnaf arkadaşlarım, bu özel günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biliyorsunuz 8 Mayıs’ta Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimimiz var, sizi yanımda görmek beni çok mutlu etti. Seçimi alsam da almasam da bu dostlar bana yeter, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tüm davetlilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Alakuş, 8 Mayıs Pazar günü esnaf camiası için güneşin yeniden doğacağını sözlerini ekledi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.