DOLAR 32,5082 0.04%
EURO 34,8289 0.11%
ALTIN 2.472,130,42
BITCOIN 1991253-3,84%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KAZAYA İLK MÜDAHALE HBB ZABITA EKİPLERİNDEN

KAZAYA İLK MÜDAHALE HBB ZABITA EKİPLERİNDEN

ABONE OL
10 Temmuz 2021 11:08
KAZAYA İLK MÜDAHALE HBB ZABITA EKİPLERİNDEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların can ve mal güvenliği için görev başında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir kez daha doğru zamanda doru yerdeydi.

HBB zabıtaları, birkaç gün önce İskenderun’da devriye gezerken bir vatandaşı intihar ederken görmüş ve olaya anında müdahale ederek vatandaşı kurtarmıştı.

Ekipler bu defa yine İskenderun’da meydana gelen trafik kazasına şahit olarak kazaya karışan aracın içindeki vatandaşların araçtan güvenle çıkmasına yardımcı oldu.

Kaza sabah saatlerinde İskenderun otoban girişinde meydana geldi. Olay yerinde devriye görevi yapan HBB zabıta ekipleri, önlerindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kazaya anında müdahale etti.

HBB zabıta ekipleri, kaza sebebiyle zor anlayan yaşayan sürücüyü ve iki çocuğunu araç içerisinden güvenle çıkardı. Zabıtalar daha sonra başka bir kazanın olmaması için bölgede gerekli güvenlik önlemelerini aldı.

Kazayı hafif yarayla atlatan ve sürücüye ilk müdahaleyi yapan zabıta ekipleri sağlık ve trafik ekiplerine haber verdi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.