DOLAR 32,5344 -0.06%
EURO 34,8179 -0.17%
ALTIN 2.435,070,22
BITCOIN %
Hatay
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kentte Büyük Değişim Başlıyor!

Kentte Büyük Değişim Başlıyor!

ABONE OL
12 Temmuz 2021 10:00
Kentte Büyük Değişim Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay’ın İskenderun ilçesinin güzelliğine güzellik katacak eserlerin yapımına bir bir başladıklarını söyledi.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İskenderun’umuzun güzelliğine güzellik katacak eserlerin yapımına bir bir başlıyoruz. İskenderun Kütüphanesi Projesi şehrimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Bu eserin şehrimize kazandırılmasında büyük gayretleri olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, projenin her aşamasını takip eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a, ihaleye çıkarılması talimatı veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Bugün yapım müjdesini verdiğimiz bu güzel projelerin yanı sıra ilerleyen zamanlarda yapımına başlayacağımız Şehir Hastanemiz, Feyezan Kanalı Rekreasyon Projesi, Ziraat Park Projesi, Otoban bağlantı yolları projesi gibi mega hizmetlerin şehrimize kazandırılması talimatı veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tüm hemşerilerimiz adına gönülden şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.