DOLAR 32,3994 0.14%
EURO 35,4471 0.06%
ALTIN 2.322,460,16
BITCOIN 22890762,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkhan Belediyesi Zabıtaları At Arabalarına Göz Açtırmadı

Kırıkhan Belediyesi Zabıtaları At Arabalarına Göz Açtırmadı

ABONE OL
8 Ocak 2022 09:41
Kırıkhan Belediyesi Zabıtaları At Arabalarına Göz Açtırmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezine girmeleri yasak olmasına rağmen cadde ve sokaklar üzerinde trafiğe çıkarak hem yaya hem de araç trafiğini tehlikeye düşüren at arabalarına yine göz açtırmadı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Şehir merkezi içerisinde hurda toplayan at arabalarında denetim çalışması gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “Kırıkhan’ın huzuru için elimizden gelen bütün çalışmaları gece- gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu bağlamda yasakları hiçe sayan ve İlçe merkezi içerisinde trafiğe girmeleri yasaklanmasına rağmen uyarılarımızı dikkate almayarak hem çevreyi kirleten hem de şehir içerisindeki işlek ve trafiğin yoğun olduğu ana caddeler ile Bulvarlarda gelişi güzel seyir ederek araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşüren at arabaları Zabıta Müdürlüğü olarak toplamaya devam ediyoruz.

Yakalanan at arabalarının sahipleri hakkında yasal işlemler yapıldıktan sonra atlar sahiplerine teslim edilirken arabaları Belediye depolarına çekildi.

Kırıkhan halkının şikâyetlerine sebep olan at arabalarına yönelik denetimlerimiz İlçe genelinde artarak devam edecektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.