DOLAR 32,5734 0.09%
EURO 34,9053 0.18%
ALTIN 2.426,940,17
BITCOIN 2092323-3,11%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kırıkhan’a Dev Yatırım

Kırıkhan’a Dev Yatırım

ABONE OL
30 Ocak 2023 11:20
Kırıkhan’a Dev Yatırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Delibekirli Deresinin ıslah çalışmaları için 72 milyon TL. Keşif bedelli bir ihalenin DSİ tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kırıkhan’a apayrı bir güzellik katan Delibekirli Deresinde herhangi bir taşkın olayının yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Hüseyin Yayman “Delibekirli, Kırıkhan’a hayat veren bir su merkezi. Kırıkhan’ın içme suyunun bir bölümünü karşılayan Delibekirli’den şehir merkezine kadar uzanan Dere yatağında bugüne kadar 2 kez Islah çalışmaları yapıldı. 3. Islah çalışmalarının ihalesi yapıldı. İleriki günlerde sonuçlandıktan sonra Delibekirli Deresindeki çalışmalar başlayacak.” Dedi.

KIRIKHAN’A HAYAT VERİYOR

Yayman, “Yaşam merkezlerinin bulunduğu bölgelerdeki çalışmalarla derede yaşanacak taşkınların önüne geçilecek. Vatandaşlarımız için artık korkulu bir yaşam olmayacak. Tüm bu çalışmalar noktasında bizlere destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi, DSİ Genel ve Bölge Müdürlüğü ve ekibine ilçem adına teşekkür ederiz. Kırıkhan’ın gelişimi için katkı sunmaya devam ediyorlar. Allah razı olsun kendilerinden ” dedi.

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.