DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2060519-0,80%
Hatay
18°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkhan’da Çalışmalar Sürüyor

Kırıkhan’da Çalışmalar Sürüyor

ABONE OL
26 Ekim 2023 10:13
Kırıkhan’da Çalışmalar Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz bütün birimleriyle deprem sonrası şehri ayağa kaldırmak için hizmetlerine dört bir koldan devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alan yaylası yol çalışması, TİGEM konteyner kentte asfaltlama çalışması, 408 evler mahallesi  yeni çarşı caddesi kilittaşı döşeme çalışması, Alsancak mahallesi 20 temmuz caddesinde sathi asfalt döküm çalışması, Kırıkhan Yeni Mezarlıkta bulunan ve depremde zarar gören şehitlik anıtının yapım çalışması gerçekleştirildi.

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından Menderes mahallesi, Tayfur Sökmen Bulvarı refüjlerin çim biçme temizliği, Mimarsinan mahallesi mesire alanı çevre temizliği.  Bahçelievler Mahallesi Şehit Onur Karasu Bulvarı ağaç budama, çim biçimi ve temizliği, 408 Evler Mahallesi Kuru Otların Temizliği, Reyhanlı – Kırıkhan Yolu Özova Kavşağı Ve Refüj Sulama çalışması yapıldı.

Zabıta Müdürlüğü tarafından Pazar yerleri ve marketlerde gıda denetimi yapıldı.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte ilçemizin aşırı yağışlardan etkilenmemesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur sularının tahliyesinin güvenli olarak sağlanması amacıyla ile tıkanan mazgallar açıldı. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.