DOLAR 32,3437 0.27%
EURO 35,1444 0%
ALTIN 2.312,741,56
BITCOIN 22908352,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkhan’da Erzurum Rüzgarı Esecek

Kırıkhan’da Erzurum Rüzgarı Esecek

ABONE OL
14 Mayıs 2022 14:20
Kırıkhan’da Erzurum Rüzgarı Esecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce Altınözü ilçesinde düzenlenen her yıl yapılması planlanan Erzurumlular gecesi bu yıl Kırıkhan’da yapılacak.

Hatay Erzurumlular Derneği ile Ahıska Türkleri Derneği tarafından düzenlenecek programda Erzurumlu aşıklar Rahim Sağlam, İhsan Yavuzer, Kul Nuri, Ozan Sağlam, Teyyo Pehlivan ve Erzurum Bar Ekibinin sahne alacak.

Hatay Erzurumlular Derneği Onursal Başkanı Rahmi Vardı, 21 Mayısta düzenlenen programın amacının kültürlerin kaynaşması olduğunu söyledi.

Düzenlenecek etkinlikle ilgili açıklama yapan Hatay Erzurumlular Derneği Onursal Başkanı Rahmi Vardı “Erzurum ve Ahıska Kültürünü yansıtan gecemiz bu yıl 21 Mayıs’ta Kırıkhan ilçemizde yapacağız. Kültürümüzü yaşatmak, Hatay’a entegre etmek Hatay kültürüyle kaynaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz gecemizde aşıklarımız, bar ekibimiz, Teyo pehlivan ve ikram edeceğimiz cağ kebabımızla gecemizi sonlandıracağız. Bu etkinliğimiz tüm misafirlere ücretsiz olacak. Etkinliğimize Hataylıları aileleriyle birlikte bekliyoruz.” dedi.

Vardı son olarak düzenlenen geceye katkı sağlayan Erzurum Büyükşehir Belediyesine, Park Royal Düğün Salonunu işletmecilerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Cuma Zeybek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.