DOLAR 32,5932 0.24%
EURO 34,7910 0.35%
ALTIN 2.408,67-0,98
BITCOIN 21588640,35%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kırıkhan’da Öğrencilere Deprem Semineri

Kırıkhan’da Öğrencilere Deprem Semineri

ABONE OL
3 Mart 2022 12:33
Kırıkhan’da Öğrencilere Deprem Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediyesi 1 – 7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okullarda deprem seminerleri vermeye başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl AFAD Görevlilerinin sunumuyla Şehit Anıl Kemal Kurtul Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine depremle ilgili bilgilendirme semineri verildi. Verilen seminerde öğrencilere deprem öncesi, deprem sırasında ve deprem sonrası yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Seminer öncesinde ayrıca öğrencilere velileri de bilgilendirebilmek adına deprem hakkında bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz, “Değerli hemşerilerim hepimizin de bildiği gibi İlimiz ve İlçemiz de fay hatları bulunmaktadır. Kırıkhan Belediyesi olarak daha ilk göreve geldiğimiz günlerde depreme karşı ilçemizin 23 noktasında toplanma alanları oluşturduk. Bunların haricinde gerek şahsım gerekse ilgili birim müdürlüklerimiz tarafından deprem öncesinde alınması gereken tedbirler ve yapılması gerekenler, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme broşürleri hazırlatıp binlerce öğrenci ve vatandaşlarımıza dağıtımını yaptık. Yine İl AFAD görevlilerimiz tarafından Belediyemizle organizeli olarak okullarda bilgilendirme ve eğitim seminerleri verdik. Seminerlerimize bu yılda devam ediyoruz. Bu yıl ilk olarak Şehit Anıl Kemal Kurtul Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine depremle ilgili bilgilendirme semineri verildi.  Deprem seminerlerimiz bugünden sonrada devam edecektir. Bu güzel projeye katkı sağlayan İl AFAD yetkili ve görevlilerimize, Şehit Anıl Kemal Kurtul Ortaokulu idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.