DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.297,790,90
BITCOIN 22876000,46%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kızılay’ın Genç Gönüllülerinde 19 Mayıs coşkusu

Kızılay’ın Genç Gönüllülerinde 19 Mayıs coşkusu

ABONE OL
21 Mayıs 2021 10:50
Kızılay’ın Genç Gönüllülerinde 19 Mayıs coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 salgını sürecinde yaptıkları başarılı çalışmalar ile herkesin takdirini toplayan Türk Kızılayı Hatay’ın gönüllü gençleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşku ile kutladılar.

Hatay genelinde faaliyet gösteren tüm gönüllü gençlerin katılım gösterdiği kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Türk Kızılayı Hatay Şubesi önünden bisiklet turu ile başlayan kutlamalar daha sonra Ramazan ayı süresince kan bağışı etkinliğinin yapıldığı Antakya Vali Ürgen Alanında devam etti.

Ellerinde Ay Yıldızlı balonlar ve Türk Bayrakları ile parkta bulunan tüm vatandaşları ziyaret eden Kızılay gönüllüleri herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak ikramlarda bulundular. Çocuklara Türk Bayrakları ve Balonların dağıtıldığı etkinlikte parkta bulunan vatandaşlar bir nebzede olsa 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkusunu yaşadılar. Daha sonra ellerindeki balonlar ile Vali Ürgen alanındaki havuzun etrafında toplanan Kızılay gönüllüsü gençler bayram coşkusu içerisinde ellerindeki balonları gökyüzüne uçurarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programını tamamladılar.

ÖZBAKIŞ: BAYRAMI KUTLAMANIN HEYECANI YAŞADIK

Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış yaptığı açıklamada, “ Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında kutlamaların yapılmadığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kızılay’ın gönüllü gençleri ile kısa da olsa kutlamanın heyecanı yaşadık. Hatay genelinde faaliyet gösteren tüm şubelerimizin gönüllü gençlerinin katılım gösterdiği kutlama programımız sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşmiştir. Katılım gösteren tüm gönüllü gençlerimizi, Organizasyonu yapan Türk Kızılayı Hatay Şubesi yöneticilerimizi yürekten tebrik ediyor. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.