DOLAR 32,5423 -0.02%
EURO 34,8247 -0.14%
ALTIN 2.438,680,37
BITCOIN 2117405-2,53%
Hatay
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kocaoğlan Adaylığını Açıkladı

Kocaoğlan Adaylığını Açıkladı

ABONE OL
22 Haziran 2022 12:12
Kocaoğlan Adaylığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkan Adayı Bekir Kocaoğlan, “2022 Kasım ayında yapılacak olan seçimde Hatay 1. Nolu Şube Başkanlığı için adayım.” Dedi.

Eğitim Bir Sen Hatay 1. Nolu Şube Başkanlığı İçin Adayım

Kocaoğlan Hatay Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmasında,

“14 Şubat 1992 tarihinde demokrasinin tabana yayılması ve sivil toplumun güçlendirilmesi amacıyla merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulan ve başta üyelerinin olmak üzere tüm eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolundaki çalışanların ortak ekonomik, sosyal, kültürel, demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için mücadelesini sürdüren sendikamızın 2022 Kasım ayında yapılacak olan seçimde Hatay 1. Nolu Şube Başkanlığı için adayım.” diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ STK’LAR GEREKLİDİR

Kocaoğlan; “Dürüstlüğü en büyük erdem gören, ideolojik kutuplaşmalara karşı çıkan, düşünceyi önemseyen, her türlü zulüm, zorbalık ve haksızlığa karşı duran, toplumun maddi ve manevi değerlerini yücelten, yerelden genele doğru eğitim çalışanlarının sorunlarına odaklanan bir anlayışla, yapıcı, uzlaşmacı, alanında donanımlı, çalışkan, ilkeli, dinamik bir ekiple sendikacılık yapmak üzere sizlerin desteğine talibiz. Güçlü bir Türkiye için güçlü STK’lar gereklidir. Eğitim Bir Sen çeyrek asırlık tarihinde gücünü üyelerinden aldığı destekle ispatlamış bir sendikadır. Bu duygularla Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.