DOLAR 32,5657 0.13%
EURO 34,9831 -0.14%
ALTIN 2.439,670,16
BITCOIN 21028600,60%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Komşusunu ve Köpeği Darp Etti!

Komşusunu ve Köpeği Darp Etti!

ABONE OL
18 Şubat 2022 12:37
Komşusunu ve Köpeği Darp Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, komşusunu ve onun beslediği köpeği darp ettiği öne sürülen kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Akçay Mahallesi’nde yaşayan B.D, komşusu Tuğba Gökyiğit’in beslediği sokak köpeğinin çocuğuna saldırdığını iddia etti. Gökyiğit ve köpeğin bulunduğu alana giden B.D, kadını ve hayvanı darp etti. Hastaneden darp raporu alan Gökyiğit, jandarmaya giderek komşusundan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan B.D, karakola götürüldü.

CAN GÜVENLİĞİ YOK UZAKLAŞTIRMA İSTİYORUZ

Tuğba Gökyiğit, gazetecilere, hayvansever olarak sokak hayvanlarını beslediğini söyledi.

Dün akşam saatlerinde de besleme yaptığı sırada komşusu B.D’nin ağaç dalıyla köpeğine ve kendisine saldırdığını ileri süren Gökyiğit, “Bunun üzerine darp raporu alarak şikayetçi oldum. Olayda hiçbir şekilde saldırgan bir köpek ve çocuk yok. Ben bunların hepsini kayıt altına aldım. Benim ve hayvanlarımın can güvenliği yok, uzaklaştırma istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan B.D’nin eşi Özlem D. de köpeğin akşam oğluna saldırdığını öne sürerek, “Eşim eline ağaç dalı alarak koşarak geldi. Tabii ki çocuğumu ve beni koruyacak. Bizi savunmak için geldi. Yaptığında kötü bir şey yok.” şeklinde konuştu. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.