DOLAR 32,3316 0.25%
EURO 35,0539 -0.23%
ALTIN 2.283,020,25
BITCOIN 22801091,00%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KORKUTAN YANGIN!

KORKUTAN YANGIN!

ABONE OL
20 Mayıs 2021 12:52
KORKUTAN YANGIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay merkez Antakya ilçesinde, izolasyon ve dekorasyon (üretim) fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin fabrikayı sardığı yangında dumanlar Antakya semalarını doldururken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi ile müdahale edildi. Polis ve sağlık ekiplerinin de hazırda beklediği yangın 1 saatin sonunda güçlükle kontrol altına alındı.

FABRİKA SAHİPLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çıkan yangında fabrika sahipleri ve çalışan yakınları olay yerine geldi. Yangını gören fabrika sahipleri ve çalışan yakınları sinir krizleri geçirdi. Fabrika sahipleri ve çalışan yakınlarını polis ve sağlık ekipleri sakinleştirirken, olayda ölen yada yaralanan olmadığı bildirildi.

FABRİKA AĞIR HASAR ALDI

İzolasyon fabrikasında çıkan yangın güçlükle söndürülürken, yangın sonrası fabrikada ağır hasarın meydana geldiği gözlemlendi. Çok sayıda ham maddenin kül olduğu yangın sonra inceleme yapılırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.