DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.496,790,51
BITCOIN 21159535,71%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor!

Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor!

ABONE OL
14 Şubat 2022 15:39
Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe takımıyla karşılaşacak. Bordo beyazlılar, Göztepe maçını kayıpsız geçerek ligde yeniden çıkışa geçmek istiyor.

ERDOĞAN: GÖZTEPE MAÇINI İYİ HAZIRLANDIK

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Göztepe karşılaşmasına futbolcuların çok iyi hazırlandıklarını iyi futbolla maçı kazanacaklarına canı gönülden inandığını söyledi.

TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN

Erdoğan,”Zorlu Göztepe maçında Hatayspor’a gönül veren tüm taraftarlarımızı tribünlerdeki yerleri alarak takımları doksan dakika boyunca desteklerini istiyoruz. Onlar bizlerin en büyük destekleyicilerimizdir. Onlar bizleri yalnız bırakmasınlar, futbolcuların alacakları galibiyetle ligde yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.

BENZİA KADRODA

Hatayspor’un yeni transfer ettiği Cezayirli futbolcu Yassine Benzia bugün Göztepe maçının 21 kişilik kadrosunda yer alıyor.

FATİH VE TRAORE KADRODA YOK

Göztepe maçı öncesi Hatayspor kart cezalıları Fatih Kurucuk ve Adama Traore kadro bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan Ahmet Kamil Çörekçi’nin oynanıp, oynayacağı ise maç saatinde belli olacak.

MAÇI ATİLLA KARAOĞLAN YÖNETECEK

Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken, yardımcılarını ise Samet Çiçek ve Murat Tuğberk Curbay yapacak.

MAÇ 20.00’DA

Hatay Stadyumundaki karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Maçı Bein Sports maçı naklen verecek.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.