DOLAR 32,5587 -0.01%
EURO 34,9005 0.03%
ALTIN 2.430,520,03
BITCOIN 2166586-0,76%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kuday: “Üniversitemizin Yanındayız”

Kuday: “Üniversitemizin Yanındayız”

ABONE OL
25 Şubat 2022 12:13
Kuday: “Üniversitemizin Yanındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Genel Sekreterliğine atanan İbrahim Kuyubaşıoğlu’nu ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu.

İl genelinde ve eğitim camiasında sevilen, sayılan biri olan İbrahim Kuyubaşıoğlu’nun görev adamı olduğunu söyleyen Kuday, “Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın İbrahim Kuyubaşıoğlu’na ziyarette bulunduk. Nazik karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin. Altınözlüler Derneği olarak, İbrahim Kuyubaşıoğlu’nun şahsında kentimize değer katan, eğitim yuvası olan üniversitemizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Kuyubaşıoğlu da, Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Kuday ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarını sundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Ömer Kuday, Genel Sekreter İbrahim Kuyubaşıoğlu’na plaket takdim etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.