DOLAR 32,3431 0.28%
EURO 35,1084 -0.09%
ALTIN 2.310,981,48
BITCOIN 22937433,74%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kur’an-ı Kerim Bölge Yarışması Yapıldı

Kur’an-ı Kerim Bölge Yarışması Yapıldı

ABONE OL
13 Haziran 2022 12:51
Kur’an-ı Kerim Bölge Yarışması Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkek Din Görevliler arasında yapılan “Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” 3. Bölge (Hatay) Yarışması Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

İlimiz adına yarışan Ahmet Kuzu, birinci olurken, 3 Eylül 2022 tarihinde Muş ilinde düzenlenecek olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazandı.

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla; Erkek Din Görevliler arasında yapılan “Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” 3. Bölge (Hatay) Yarışması Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Salih Akyüz’ün başkanlığında, İl Müftü Vekili Murat Akçay, Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza Köse, MKÜ İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üyesi Muhammed İkbal İlhan ve Antakya Habib-i Neccar Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğretmeni Ahmet Çelik’in üyeliğinde teşekkül eden komisyon tarafından Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen bölge yarışmasında, İl Müftülüklerinde birinci olan din görevlileri bölge birincisi olabilmek için çaba harcadı.

Erkek din görevlileri Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında İlimizi temsilen yarışmaya katılan Ahmet Kuzu birinci olarak, 03 Eylül 2022 tarihinde Muş ilinde düzenlenecek olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışma sonunda, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Salih Akyüz ve İl Müftü Vekili Murat Akçay ile komisyon üyeleri tarafından dereceye giren din görevlilerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye edildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.