DOLAR 32,4924 0.01%
EURO 34,8134 -0.02%
ALTIN 2.494,720,43
BITCOIN 20863501,08%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Lütfi Kaşıkçı Basın Mensuplarıyla Buluştu

Lütfi Kaşıkçı Basın Mensuplarıyla Buluştu

ABONE OL
17 Ocak 2022 12:27
Lütfi Kaşıkçı Basın Mensuplarıyla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay’da yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

ANT-KA Gastronomi Akademisi’nde düzenlenen programda konuşan Kaşıkçı, 2021 yılını değerlendirdi.

Türkiye’nin 2021 yılında lojistik sektöründe artan bir ivme yakaladığını belirten Kaşıkçı, Hatay’ın da lojistik sektörünün önemli bir durağı olduğunu kaydetti.

Dünyanın gözünün Doğu Akdeniz’deki petrol rezervlerinde olduğunu da aktaran Kaşıkçı şöyle konuştu: “Doğu Akdeniz’in önemi denizin dibinde yatan rezervlerdir. Ve o rezervlere ulaşmak için ne bedel ödemek gerekiyorsa ödemek, can vermek gerekiyorsa da can vermeliyiz. Kimse kusura bakmasın! Mavi vatandaki enerji kaynaklarını kimseye vermeyeceğiz. Bu uğurda ülkemiz tarafından yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz.”

Hatay’ın sorunlarına da değinen Kaşıkçı, hızlı tren projesine Hatay’ın da dahil edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Belen ilçesindeki yolda yaşanan trafiğin de bir an önce çözüme kavuşmasını isteyen Kaşıkçı, binlerce öğrencinin sınavlarına trafik nedeniyle yetişmediğini de sözlerine ekledi.

Gerçekleşen programa milletvekili Kaşıkçı’nın yanı sıra, partililer, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve gazeteciler katıldı. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.