DOLAR 32,5351 -0.02%
EURO 34,9750 0.38%
ALTIN 2.426,830,16
BITCOIN 2071912-3,22%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
 Lütfü Savaş Dörtyol’da STK’ları Ziyaret Etti

 Lütfü Savaş Dörtyol’da STK’ları Ziyaret Etti

ABONE OL
21 Nisan 2022 13:04
 Lütfü Savaş Dörtyol’da STK’ları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile birlikte Dörtyol’daki Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Ercan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş burada sanayici ve iş insanlarının bölgesel olarak taleplerini dinledi ve ekonomiye yön veren sanayici ve iş insanlarının her zaman yanında olmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Ercan Yıldırım Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş’a ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

Dörtyol Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Ali Gün ve Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ile yönetim kurullarının üyelerini de ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş altyapı çalışmalarının en geç temmuz ayı içerisinde başlayacağı müjdesini verirken, Yeşilköy Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının startını verdiklerini, bölgesel olarak da yama çalışmaları ile yolların bir nebze de olsa iyileştirileceğini belirtti.

Oda Başkanlarının bölgesel taleplerini dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş sorunların belirli bir plan dâhilinde çözümü için çabalayacaklarını da belirttikten sonra CHP İlçe Yönetimiyle birlikte taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.