DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,940,96
BITCOIN 2281671-0,73%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lütfü Savaş Samandağlı Muhtarlarla Buluştu

Lütfü Savaş Samandağlı Muhtarlarla Buluştu

ABONE OL
28 Mayıs 2021 11:59
Lütfü Savaş Samandağlı Muhtarlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ’ında çözüm ortağı mahalle muhtarları bir araya geldi.

Kapısuyu, Vakıflı, Hıdırbey, Yoğunoluk, Eriklikuyu, Batıayaz Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile istişareler gerçekleştiren Başkan Savaş, Samandağ ilçesine yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu.

SAVAŞ: BIRAKTIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDİYORUZ

Muhtarların kurumlar ve vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiğini belirten Başkan Savaş, “Bugün muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Samandağ ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetleri konuştuk. Biz bıraktığımız yerden hizmetlerimize devam ediyoruz. Hatay’ın hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz” dedi.

Savaş, Kapısuyu ile Vakıflı Mahallesi arasındaki yolda gerçekleştirilecek olan beton asfalt çalışmaları yerinde inceledi.

Samandağ Türkmen Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Savaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette Kapısuyu Mahalle Muhtarı Bayram Yüksel düşüncelerini paylaştı.

 Büyükşehir Belediyesinden memnun olduklarını belirten Yüksel,  Kapısuyu’nda yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilecek beton asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.

Vakıflı Mahalle Muhtarı Berç Kartun da Lütfü Savaş’ın her zaman mahallelerini ziyaret ettiğini ve taleplerini yerine getirdiğini ifade ederek memnuniyetini belirtti.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Başkan Savaş, Samandağ ilçesine bağlı Seldiren Mahallesi’nde 2020 yılında gerçekleşen yangında tahrip olan ormanlık alanda fidan dikimi etkinliğine katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.