DOLAR 32,4868 -0.18%
EURO 34,9786 0.36%
ALTIN 2.434,910,50
BITCOIN 2101939-0,42%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Lütfü Türkkan’ın derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz

Lütfü Türkkan’ın derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz

ABONE OL
10 Kasım 2021 11:16
Lütfü Türkkan’ın derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever, “Lütfü Türkkan’ın derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz” dedi.

Kokusever yaptığı yazılı açıklamada, “05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa Gümren in kardeşinin

Bingöl’de verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin,  aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle,  şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren,  hiçbir parti, milletvekili istemiyoruz. Şehit Aileleri ve Gaziler olarak; Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa karşısında bizleri görecektir. Lütfü Türkkan’ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz” açıklamasında bulundu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.