DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1336 -0.01%
ALTIN 2.292,140,66
BITCOIN 22906571,96%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Martin Griffiths’ten Vali Doğan’a ziyaret

Martin Griffiths’ten Vali Doğan’a ziyaret

ABONE OL
3 Eylül 2021 12:13
Martin Griffiths’ten Vali Doğan’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsani İşlerden Sorumlu Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths ile beraberindeki heyet Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths’i kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış farklı kültürlerin barış içinde bir arada yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths ise “Size teşekkür etmek istiyorum, sadece Hatay’ın Valisi değil, Hatay’da yaşayan Suriyeli göçmenlerinde Valisisiniz, Hatay’da ve Suriye’de yaşayan Suriyelilere yapılan insani yardım çalışmalarına olan katkılarınız ve çabalarınız için teşekkür ederim.” ifadelerinde bulunarak nazik kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.