DOLAR 32,5213 -0.08%
EURO 34,7992 -0.2%
ALTIN 2.422,84-0,29
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>MAZMAN MEDYA YENİ YERİNDE</strong>

MAZMAN MEDYA YENİ YERİNDE

ABONE OL
3 Mart 2022 11:35
<strong>MAZMAN MEDYA YENİ YERİNDE</strong>
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır ilkeli ve seviyeli yayıncılık anlayışından taviz vermeyen, Hatay’ın güçlü medya kuruluşu MAZMAN Medya, gelişen ve değişen teknolojisiyle yayınlarını artık yeni yerinde sürdürecek. 97.3 frekansından Süper Show Radyo ile yayın hayatına başlayan Mazman Medya; 90.7 Radyo Dost, 89.2 Radyo Akdeniz, 99.2 Vivaldi FM, 95.5 EXPO FM ile işitsel basında, Hatay Asi Gazetesi ve LOCA Dergisi ile de yazılı basında, 30 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir.

MAZMAN Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, “Gelişen ve değişen çağımızın teknolojik dinamiklerine ayak uydurabileceğimiz, Hatay’ımıza en iyi şekilde hizmet sunabileceğimiz yeni mekanımızla, inovatif fikirlerimizi hayata geçirmiş olduk. Hatay’a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

MAZMANOĞLU: TÜM MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı ve MAZMAN Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, yenilenen yüzüyle MAZMAN Medya’nın giderek güçlenen bir medya kuruluşu olduğunun altını çizerek, “Tüm misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

İLK ZİYARET BAŞKAN SAVAŞ’TAN

MAZMAN Medya yeni adresine ilk olarak, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı ağırladı. Başkan Savaş, MAZMAN Medya ailesine yeni işyerlerinde başarılar diledi. Lütfü Savaş, aynı zamanda yeni adreste radyoların ilk canlı yayın konuğu oldu. Nazan Savaş’ta eşi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Nihat Mazmanoğlu ile Mazman Medya Genel koordinatörü ve LOCA dergi editörü Mine Mazmanoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.