DOLAR 32,5066 0.18%
EURO 34,7480 0.05%
ALTIN 2.484,470,92
BITCOIN 2024685-1,06%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Medeniyetler Korosu Konserleri Kaldığı Yerden Devam

Medeniyetler Korosu Konserleri Kaldığı Yerden Devam

ABONE OL
2 Temmuz 2021 11:23
Medeniyetler Korosu Konserleri Kaldığı Yerden Devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’daki bir arada yaşama kültürünün sahnedeki vücut bulmuş hali Antakya Medeniyetler Korosu  tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde alınan tedbirler doğrultusunda ara verdiği konser programlarına yeni normalleşme ile birlikte start veriyor.

Yurtiçi ve Yurtdışında birçok başarılı konsere imza atan, seslendirdiği eserler ve verdiği barış mesajları ile herkesin büyük beğenisini toplayan Antakya Medeniyetler Korosunun ilk konseri 15 Temmuz’da Antakya’da olacak.

Konserleri Seyircileri  ve Medeniyetler Korosunun sevenlerini çok özlediklerini belirten Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat asıl bir arada olabilmeyi daha çok özlediklerinin altını çizerek tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid illeti sonrasında  her biri birbirinden kıymetli koro üyesi dostları ile yeniden bir araya gelecek olabilmenin heyecanını yaşadığını söyledi. Özfırat:” Uzun bir aradan sonra çalışmalarımıza başlayacağımız yeni normalleşme döneminde ilk konserimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Günü programı kapsamında Antakya’da vereceğiz. Daha sonra Hatay’ın Anavatana Katılış tarihi olan  23 Temmuz Festivali Kutlama Programında yine izleyicilerimizin karşısında olacağız. Kesinleşmiş olan Afyon, Bursa, Isparta ve İstanbul konserlerimiz ile devam edeceğimiz konser maratonumuzda görüşmelerimizin devam ettiği diğer konserler de net bir tarih kazandığında eski günlerdeki gibi sevenlerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz. Yeniden bir arada olacak olmanın verdiği mutluluk ile konserlerimizde buluşmak üzere herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Özfırat ayrıca her daim destekleri ile yanlarında yer alan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sunarak özel ’de Hatay’ı  genelde Türkiye’yi en güzel biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosunun aynı şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.